Faceți căutări pe acest blog

duminică, 3 martie 2013

File de pangasius cu lamaie

Timp de preparare : 20minute
4 portii

Ingrediente:

4 bucati file pangasius
4 felii de lamaie
1 lingurita ulei de masline (optional)
sare
folie aluminiu

Mod de preparare:
Se unge o tava cu ulei de masline . Se aseaza pestele in tava .Deasupra se pun feliile de lamaie . Se pun 200ml apa peste pestele din tava .Acoperim tava cu folia de aluminiu .
Punem tava in cuptor la foc potrivit .Dupa 15-20 minute este gata .Scoatem usor pestele din tava ,pe un platou.Alaturi putem pune orice garnitura(cartofi,orez) sau se serveste ca atare.
Trebuie sa aveti in vedere faptul ca pestele se face foarte repede. Nu il tineti mai mult la cuptor ,altfel riscati sa nu mai fie atat de fraged.

Pofta buna va doresc!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu