Ingrediente:
1 cutie rosii in bulion 400g sau 5-6 rosii
1 cana de orez
1-2 cepe
1-2 morcovi
1 legatura patrunjel ( eu am pus marar :) )
1 spinare de pui cu aripi
1 ardei gras (optional)
sare
Mod de preparare:
Se curata aripile si spinarea ,apoi se parlesc,se spala si se pun intr-o cratita cu apa .Adaugam sare.Punem cratita pe aragaz pentru 15 minute si cand incepe sa clocoteasca apa, se ia spuma de deasupra cu o lingura sau spumiera.
Se adauga ceapa tocata cubulete ,morcovul tocat cubulete,daca aveti si 1 ardei gras.
Dupa ce s-au fiert,adaugam orezul ,spalat cu apa rece inainte si rosiile tocate cubulete. Amestecam din cand in cand ca sa nu se lipeasca orezul.Cand totul este fiert se adauga verdeata tocata marunt .
Pofta buna tuturor!
Ne revedem curand cu o noua reteta delicioasa :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu